Për momentin jemi duke punuar një web faqe të re.
Koha e mbetur deri në përfundim

Rreth nesh

Abedini Transport si kompani vepron që nga viti 1999. Veprimtaria jonë kryesore është transportimi i mallrave të ndryshëm si dhe shërbime transporti për bashkatdhetarët tonë prej Zvicërr për në Kosovë si dhe prej Kosove per ne Zvicërr. Pra ne si kompani ju mundësojm bashkatdhetarëve tanë në Zvicërr që në mënyr sa më të let të dërgojn apo të transportojn mallra të ndryshëm për vete si dhe për familjaret e tyre në Kosovë në mënyr sa më të leht dhe më efikase . Motoja jonë është SHPEJT , SIGURT , SAKT .

Na kontaktoni

Telefon

Telefon Zvicërr: +41 79 636 27 83
Telefon Kosovë: +386 49 77 89 99

Email

info@abedinitransport.com

Adresa

Holzruti 2
Einsiedeln SZ

Loading...