SHPEJT

Mundësojmë transportin e mallrave tuaj në mënyrë efikase dhe të shpejtë.

SAKT

Saktësia e ngarkimit dhe dorëzimi në destinacionin e duhur është primare në Abedini Transport.

SIGURT

Ne jemi e vetmja kompani që garantojmë klientët tanë në të gjitha mënyrat e mundshme.

SHËRBIMET

Shërbimi i Transportit

Skuadra e ekspertëve logjistikë janë gjithmonë në dispozicion për t'ju ndihmuar.
Kamioni i ri ne Abedini Transport

Transport i veturave

Ofrojmë transportimin e veturave tuaja nga Zvicrra për Kosovë dhe anasjelltas.

Shërbim i volitshëm i magazinimit

Aftësitë e magazinimit dhe të shpërndarjes përfshijnë menaxhimin e plotë të shërbimit të mbështetur nga produktet e transmetimit rrugor, teknologjisë së përparuar dhe objekteve strategjike. Objektet tona janë të vendosura për lehtësinë e arritjes dhe qasjes së pajisjeve. Me fleksibilitet në madhësinë dhe llojin e objektit, ne jemi në gjendje të zgjedhim një faqe ekzistuese ose të vendosim atë që ju nevojitet për afërsinë optimale.

Ne menaxhojmë planifikimin e inventarit nga fundi në fund dhe plotësimi i përshtatur sipas kërkesave tuaja. Duke marrë përgjegjësinë e plotë për inventarin tuaj, ne gjejmë efikasitetin që eliminon mbajtjen e aksioneve të panevojshme dhe më pas ul koston e logjistikës. Nga blerja e pjesëve rezervë dhe zëvendësimet në blerjen, urdhërimin dhe kontrollin e cilësisë, ne menaxhojmë materialet dhe produktet e nevojshme për të mbajtur biznesin tuaj duke ecur mirë.

Shërbimi Logjistik i Besueshëm

Ekipet tona logjistike përbëhen nga qindra të punësuar në post-dorëzimin.

Gjatë gjithë historisë tonë ne kemi zhvilluar ekspertizë të thellë në transportimin efikas të mallrave dhe produkteve të përfunduara ndërmjet Zvicrës dhe Kosovës dhe anasjelltas. Ekspertiza e zinxhirit të furnizimit dhe pritjet e cilësisë që ne kemi zhvilluar për të mbështetur operacionet e veta globale ne gjithashtu u ofrojmë klientëve që kërkojnë të fitojnë efikasitet operacional, menaxhojnë paqëndrueshmërinë, ulin kostot dhe dërgojnë produkte në mënyrë të sigurtë. Nëse transporton mallra të kontrolluara nga temperaturat mbi rrugë ose transportim të mallrave të thata ose mallrave të cisternave nëpër oqeane, përfitoni nga ekspertiza e zinxhirit tonë të furnizimit.

Shërbimi i mallrave të shpejtë

Nëse kjo është dorëzimi një herë ju duhet bërë kërkesat.
  • Ekipi i ekspertëve të ngarkesës janë gjithmonë në dizpozicion për t’ju ndihmuar me çdo pyetje që mund të keni.
  • Proceset tona logjistike, shërbimet, mjetet dhe sistemet në kombinim me lokacionet strategjike të magazinës ndihmojnë klientët tanë.
  • Përveç kësaj, ekspertët tanë të menaxhimit të zinxhirit të furnizimit do të krijojn një proces logjistik sidomos për t’ju lidhur me biznesin tuaj.

Mirë se erdhët!

Shpejt, Sakt, Sigurt …

MERR OFERTË ONLINE

Ju lutemi përdorni formën e mëposhtme për të na kontaktuar.

Rekomandimet

GALERIJA

E dini ku ndodhemi?

Kliko këtu për udhëzime