Shërbimet në Zvicer

Kompania jonë kryen shërbime transporti për bashkëatdhetarët tonë nga Zvicrra për në Kosovë. Në këtë mënyrë ju mundësojmë klientëve tonë që në mënyrë sa më të lehtë të transportojnë mallra për vete apo për familjarët e tyre.
Motoja jonë është SHPEJT, SAKTË, SIGURT.

Klientët tanë mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit që është shfaqur tek kontaktet dhe në kohë sa më të shkurtër të mundshme përfaqësues të kompanisë sonë do të jenë në adresën e dhënë ku do të bëhet oferta për materialin si dhe pranimi i mallit i cili do të transportohet prej Zvicrës për në Kosovë. Pas pranimit malli deponohet në depo ku pastaj ngarkohet në maune dhe transportohet për Kosovë .